West End Lane – Stoke Poge

West End Lane - Stoke Poges

Under Construction

A new 7,000sq ft house on a large site approached by a carriage drive through mature woodland. The house will provide for a large extended family and domestic staff.
The buildings are of two colours of brick with stone dressings and a slated roof.

The main part of the house has three storeys above ground (including the attic) and basement below.The formal entrance is on the South East, a service court with garage for three cars and staff accommodation. All the main reception rooms open onto the garden

The main entrance leads to a central stair hall with a magnificent staircase rising through three storeys to a domed roof-light. There are four main reception rooms and a family dining/kitchen leading to formal dining room, drawing room, library and study. There is a large kitchen/family room and sunroom opening onto the garden. (under contruction).

West End Lane Stoke Poges Ground Floor Plans

West End Lane Stoke Poges First Floor Plans

West End Lane Stoke Poges Second Floor Plans

Comments are closed.